سبد خرید شما خالی است!

پاور بانک خورشیدی : قیمت خرید پاور بانک خورشیدی ارزان 10000 تا 50000 میلی آمپر

پاور بانک خورشیدی به عنوان منبع ذخیره انرژی الکتریکی نوعی از پاور بانک با سیستم شارژ خورشیدی توکار و یکی از پر طرفدارترین محصولات خورشیدی است که بدون نیاز به برق هر روز می‌توان آن را با انرژی پاک و پایان ناپذیر نور خورشید شارژ کرد و از نیروی برق اضطراری آن برای شارژ تجهیزات الکترونیکی پرتابل و همراه خود استفاده نمود. به همین دلیل کاربران زیادی به جای خرید پاوربانک‌های معمولی، به خرید پاور بانک خورشیدی روی آورده‌اند تا با استفاده از انرژی خورشیدی دیگر نگران تخلیه شارژ دستگاه خود نباشند.

در دنیای پیشرفته و همیشه آنلاین امروزی، شارژ نداشتن گوشی موبایل، تبلت، ساعت هوشمند و لپ تاپ می‌تواند بسیار آزار دهنده باشد. در زمان‌هایی که دسترسی به برق شهری ندارید مثلا در یک سفر طبیعت گردی جذاب و طولانی که همراه داشتن وسایل الکترونیکی مانند گوشی، اسپیکر بلوتوث، مکان یاب ماهواره‌ای (GPS) و غیره می‌تواند این سفر را برای ما جذاب‌تر و امن‌تر کند. و یا با فرض اینکه در جنگل گم شده باشید و بخواهید از گوشی خود که شارژ آن رو به اتمام است استفاده کنید. در چنین مکان‌ها و لحظاتی تنها پاور بانک خورشیدی است که کار شما را راه می‌اندازد و به داد شما می‌رسد.

پاوربانک‌های معمولی و متداول مشکلات خاص خود را دارند، مثلا ممکن است فراموش کنید قبل از خروج از منزل یا محل کار، آن را شارژ کنید و یا شارژ آن برای شارژ کردن وسایل شما به اندازه کافی نباشد. اینجاست که کاربردی بودن پاوربانک‌های خورشیدی مشخص می‌شود؛ زیرا نور خورشید همه جا یافت می‌شود و بدون هیچ هزینه‌ای می‌توان از این انرژی بی انتها بهره برد.

قیمت پاور بانک خورشیدی ارزان 10000 تا 50000 میلی آمپر با چراغ قوه به همراه راهنمای خرید پاور بانک خورشیدی سولار سامسونگ، تسلا و سایر مارک‌های معتبر پاوربانک خورشیدی با ظرفیت 20000 و 30000 و 40000 میلی آمپر ساعت در همین بخش در دسترس شما می‌باشد. برای خرید انواع پاوربانک خورشیدی کافیست پس از بررسی قیمت و مشخصات محصولات ارایه شده اقدام به خرید اینترنتی محصول مورد نظر و پرداخت آنلاین وجه آن نمایید تا در اسرع وقت از طریق پیک (در تهران) و از طریق پست پیشتاز (برای سایر شهرها) برای شما ارسال گردد.

در ادمه به مواردی از قبیل اینکه پاور بانک خورشیدی چیست، نحوه عملکرد آن چگونه است و انواع آن کدامند پرداخته شده و برخی از معتبرترین مارک‌های این تجهیزات معرفی شده است.

پاور بانک خورشیدی : قیمت خرید پاور بانک خورشیدی ارزان 10000 تا 50000 میلی آمپر

پاور بانک خورشیدی چیست ؟

همانطور که از نام این پاور بانک پیداست، این وسیله انرژی خود را از طریق نیروی خورشید تامین می‌کند.

برتری پاور بانک خورشیدی نسبت به سایر پاور بانک‌ها در این است که این پاور بانک علاوه بر قابلیت ذخیره شارژ از طریق شارژر USB، به گونه‌ای طراحی شده است که با قرار گرفتن در معرض تابش نور نیز به ذخیره شارژ الکتریکی در باتری داخلی خود می‌پردازد.

بنابراین پاور بانک خورشیدی در سفرهای طولانی مدت و در زمان عدم دسترسی به برق، می‌تواند از طریق نور خورشید به ذخیره انرژی الکتریکی پرداخته و از این طریق دستگاه‌های الکترونیکی ما را شارژ نماید. این امر سبب شده که کاربران به پاور بانک خورشیدی علاقمند شده و آنها را جایگزین پاوربانک‌های معمولی نمایند.

البته سرعت ذخیره شارژ توسط نور خورشید کمتر از سرعت ذخیره شارژ از طریق شارژر USB است، اما همچنان در زمان عدم دسترسی به برق شهری این ویژگی در پاور بانک خورشیدی به شکل منحصر به فردی نیاز ما به برق را برطرف می‌نماید.

مشخصات اصلی پاوربانک‌های خورشیدی

پاوربانک خورشیدی در حقیقت یک باتری لیتیوم‌یون با ظرفیت بالا است که با توجه به ظرفیتش میتواند تجهیزات الکترونیکی مانند موبایل و تبلت را برای چندین بار شارژ نماید.

پاوربانک‌های خورشیدی دارای یک پنل خورشیدی برای شارژ با نور خورشید و همچنین یک پورت یو اس بی برای شارژ با برق است.

در صورت عدم دسترسی به برق می‌توانید آن را توسط انرژی خورشیدی شارژ نمایید که به زمانی طولانی تری نیاز دارید نسبت به زمان‌هایی که آن را با برق از طریق کابل یو اس بی شارژ می‌نمایید.

همچنین در اکثر مدل‌ها، این محصولات دارای یک سری ال ای دی هستند که نور و روشنایی مورد نیاز شما را نیز فراهم می‌نماید و از حالت چشمک زن آن نیز برای موارد اضطراری می‌توانید استفاده نمایید.

همچنین، معمولا دارای ال ای دی نشانگر شارژ، دکمه پاور و دو عدد خروجی 5 ولت یکی با جریان 2 آمپر برای موبایل‌های اندرویدی و دیگری با جریان 1 آمپر برای انواع آیفون و آیپد می‌باشند.

البته قبل از خرید این یو پی اس های قابل حمل خورشیدی مطمئن شوید که نور خورشید در منطقه مورد نظر شما برای تولید انرژی برق اضطراری حاصل از آن، کافی باشد و با هوای ابری مواجه نشوید، زیرا در هوای ابری زمان طولانی‌تری برای شارژ این دستگاه‌ها مورد نیاز است.

تفاوت پاور بانک خورشیدی و شارژر خورشیدی

شارژر خورشیدی ظاهر بسیار مشابهی با پاوربانک خورشیدی دارد.

به طور مشابه، شارژرهای خورشیدی نیز از طریق پنل‌های خورشیدی تعبیه شده روی دستگاه، شارژ دستگاه‌های الکترونیکی را فراهم می‌کنند و فرآیند تبدیل نور به انرژی الکتریسیته در آنها مانند پاوربانک‌های خورشیدی است.

اما تفاوت آنها در این است که شارژرهای خورشیدی به طور همزمان نور را دریافت کرده و جریان را به دستگاه‌هایی مانند تبلت یا موبایل انتقال می‌دهند.

در واقع شارژرهای خورشیدی، باتری داخلی برای ذخیره شارژ نداشته و در لحظه تابش نور، آن را به الکتریسیته تبدیل کرده و به دستگاه انتقال می‌دهند. به عبارت دیگر تنها زمانی که نور باشد می‌توانند دستگاه‌های الکتریکی را شارژ نمایند.

بنابراین کاربران پاور بانک خورشیدی را نسبت به شارژر خورشیدی ترجیح می‌دهند، زیرا در شب و تاریکی می‌توانند از شارژ ذخیره شده در باتری استفاده نمایند.

پاوربانک خورشیدی چگونه کار می‌کند؟

اما چگونه این دستگاه‌ها می‌توانند نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل نمایند؟ در ادامه همین بخش به طور مفصل به این موضوع پرداخته شده است.

پاوربانک‌های خورشیدی روی دستگاه خود مجهز به پنل خورشیدی می‌باشند و با جذب انرژی نور خورشید از طریق این پنل‌ها و تنظیم ولتاژ و جریان الکتریکی ورودی از طریق یک مدار شارژ، شارژ می‌شوند. برای آگاهی از چگونگی تبدیل نور خورشید به انرژی الکتریکی توسط پاور بانک خورشیدی، لازم است بدانیم که پنل خورشیدی، نیمه رسانا و اثر فتوولتاییک چیست؟ این‌ها تعاریفی هستند که در این بخش ارائه خواهیم داد و بر اساس آنها با عملکرد پاور بانک خورشیدی آشنا خواهیم شد.

پنل خورشیدی چیست؟

پنل خورشیدی صفحه‌ای از جنس خاص با قابلیت جذب انرژی نور خورشید و ایجاد ولتاژ و جریان الکتریکی حاصل از رهاسازی الکترون اتم‌ها مواد به کار رفته در آن می‌باشد.

از پنل‌های خورشیدی با نام‌های سلول‌های خورشیدی (Solar Cell) و صفحات فتوولتاییک (Photovoltaic Panel) هم یاد می‌شود.

سلول‌های خورشیدی، قطعات الکترونیکی هستند که از مواد ویژه‌ای به نام نیمه رسانا ساخته می‌شوند.

نیمه رسانا به چه موادی گفته می‌شود؟

نیمه رسانا به موادی گفته می‌شود که دارای چند الکترون سست نسبت به هسته عنصر می‌باشد و تحت شرایطی این الکترون‌ها قابلیت آزاد شدن و حرکت در ماده نیمه رسانا را خواهند داشت. به عنوان مثال سیلیکون نمونه‌ای از این نیمه‌رساناها است که می‌تواند با جذب نور خورشید الکترون‌های آزاد تولید نماید.

اثر فتوولتاییک چیست؟

به فرآیند جذب تابش نور و تبدیل آن به الکتریسیته اثر فتوولتاییک گفته می‌شود.

به عبارت دیگر اثر فتوولتاییک پدیده‌ای فیزیکی و شیمیایی است و به تولید ولتاژ یا جریان در اثر قرار گرفتن در معرض نور گفته می‌شود.

هنگامی که نور با سلول‌های فتوولتاییک (پنل‌های خورشیدی) برخورد می‌کند، مقدار مشخصی از آن نور توسط ماده نیمه رسانا جذب می‌شود و الکترون‌های سست نیمه‌رسانا آزادانه به حرکت درمی‌آیند.

الکترون‌های در حال گردش، تحت شرایطی که در این سلول‌ها وجود دارد همگی در یک جهت مشخص همسو شده و در آن جهت حرکت می‌کنند. این جریان یکسو، همان جریان الکتریسیته است که توسط اتصالاتی به باتری پاور بانک منتقل شده و در آن ذخیره می‌شود.

به این فرآیند، یعنی تبدیل انرژی خورشید به انرژی الکتریسیته اثر فتوولتاییک گفته می‌شود.

اثر فتوولتاییک در پاور بانک خورشیدی

با قرار گرفتن پنل‌های خورشیدی یک پاور بانک خورشیدی در معرض تابش نور خورشید، این پنل‌ها درصدی از انرژی خورشید را جذب کرده و توسط اثر فتوولتاییک، آن را به الکتریسیته تبدیل می‌کنند و در باتری داخلی دستگاه ذخیره می‌نمایند.

زمانی که پاور بانک به دستگاه دیگر متصل می‌شود، شارژ ذخیره شده در باتری، در اختیار آن دستگاه قرار گرفته و فرآیند دشارژ (تخلیه شارژ) پاور بانک آغاز می‌گردد. بسته به ظرفیت باتری، هر پاور بانک خورشیدی می‌تواند تا چندین مرتبه دشارژ را انجام دهد.

لازم به ذکر است که پنل‌های دستگاه پاور بانک خورشیدی با تابش هر نور دیگری قابلیت ذخیره انرژی را دارند، اما قدرت نورهایی مانند لامپ و مهتابی و چراغ روشنایی نسبت به نور خورشید بسیار کمتر است و به همین دلیل فرآیند شارژ با سرعت کمتری صورت خواهد گرفت.

بنابراین به طور خلاصه می‌توان گفت که پاور بانک خورشیدی توسط پنل‌های تعبیه شده روی دستگاه، انرژی تابشی را به انرژی الکتریکی تبدیل کرده و در اختیار دستگاه‌های الکترونیکی قرار می‌دهد. این فرآیند در شارژرهای خورشیدی نیز انجام می‌شود اما بدون ذخیره سازی برق در باتری دستگاه.

انواع پاور بانک خورشیدی

انواع پاور بانک خورشیدی دارای پنل‌های فتوولتائیک است که قابلیت شارژ زیر نور آفتاب را دارا می‌باشند.

سرعت شارژ این دستگاه‌ها به پارامترهای زیر وابسته است:

    - صفحه خورشیدی جداگانه بزرگ یا صفحه خورشیدی کوچک بر روی خود دستگاه

    - اندازه صفحه خورشیدی مورد استفاده

    - راندمان و کارایی پنل خورشیدی دستگاه

    - شدت و زاویه نور خورشید در زمان شارژ دستگاه

    - راندمان سیستم شارژ و دشارژ باتری دستگاه

    - کیفیت و نوع باتری دستگاه

    - ظرفیت باتری دستگاه (به میلی آمپر ساعت)

با توجه به پارامترهای ذکر شده پاوربانک‌های خورشیدی متنوعی با مارک‌ها و مدل‌های مختلف توسط تولید کنندگان این تجهیزات به بازار عرضه شده است و هر روز به کیفیت و قدرت این دستگاه‌ها افزوده می‌شود.

پاوربانک‌های خورشیدی امروزی از نظر توان انرژی در انواع 5000 و 10000 و 20000 و 30000 و 40000 تا نهایتا 50000 میلی آمپر ساعت به بازار عرضه می‌شوند.

توجه داشته باشید که مدت زمان شارژ شدن دستگاه در زیر نور آفتاب مستقیما وابسته به اندازه پنل و توان دستگاه است، از اینرو دستگاه‌های با توان بالا و پنل کوچک نیاز به زمان خیلی طولانی برای شارژ شدن کامل دارند.

در زمینه تعداد و زمان دشارژ دستگاه برای شارژ کردن انواع موبایل و تبلت؛ ظرفیت واقعی باتری دستگاه، جریان خروجی پورت‌های دستگاه، و راندمان سیستم دشارژ دستگاه اساسی می‌باشند.

به طور مثال یک پاوربانک خورشیدی با ظرفیت واقعی 10000 میلی آمپر ساعت میتواند حدود 4 بار یک موبایل خاموش با ظرفیت باتری 2500 میلی آمپر را شارژ نماید.

برخی از انواع پاوربانک خورشیدی

پاور بانک خورشیدی تسلا | پاور بانك خورشيدي سامسونگ | پاور بانک خورشیدی Aukey دیجی کالا | پاور بانک خورشیدی Glaree C5 | پاور بانک خورشیدی ES500

پاور بانک خورشیدی Goal Zero | پاور بانک خورشیدی Grade | پاور بانک خورشیدی Solar | پاور بانک خورشیدی S2 | پاور بانک خورشیدی Solio

پاور بانک خورشیدی Tesla | پاور بانک خورشیدی XTORM | پاور بانک خورشیدی 15000 | پاور بانک خورشیدی 12000

پاور بانک خورشیدی 60000 | پاور بانک خورشیدی 80000 و 8000 میلی آمپر ساعت

پاور بانک خورشیدی Solar Charger | پاور بانک قدرتمند خورشیدی 20000

انواع پاوربانک خورشیدی

مارک‌های پاور بانک خورشیدی

مارک‌های متفاوتی از پاوربانک‌های خورشیدی وجود دارند که هر کدام در شکل‌ها و ظرفیت‌های مختلفی ارایه شده‌اند.

برندهای WOOYHN و FEELLE و Hiluckey و Joos Orange و Voltaic و Anker و Solio و Goal zero از جمله برندهایی هستند که انواع مدل‌های پاوربانک خورشیدی را ارائه می‌دهند.

در زیر چند نمونه از بهترین پاوربانک‌های خورشیدی که بر اساس آرای کاربران در سایت آمازون رتبه بالایی به دست آورده‌اند، به همراه مشخصاتشان معرفی شده است.

پاور بانک خورشیدی Hiluckey

پاور بانک خورشیدی Hiluckey ضد آب، مجهز به یک باتری لیتیوم پلیمری دارای ظرفیت 24000 میلی آمپر ساعتی است.

شارژر همراه Hiluckey می‌تواند برای شارژ کردن آیفون و سامسونگ 8 تا 10 مرتبه و برای شارژ کردن iPad حدود 3 تا 4 مرتبه استفاده شود.

از آنجاکه این دستگاه سه سری صفحات خورشیدی دارد، ذخیره شارژ در آن 3 تا 5 برابر سریع‌تر از سایر مدل‌های مشابه انجام می‌شود.

دستگاه Hiluckey دارای دو پورت USB با جریان خروجی 2.1 آمپر است و می‌تواند به طور همزمان دو دستگاه را شارژ نماید.

همچنین مجهز به LED بوده و می‌توان در مواقع ضروری و به هنگام تاریکی از آنها استفاده کرد. قیمت این دستگاه حدود 55 دلار است.

پاوربانک خورشیدی FEELLE

پاوربانک خورشیدی FEELLE، دارای باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 25000 میلی آمپر ساعتی است و می‌تواند اکثر تلفن‌های همراه را بیشتر از 12 بار شارژ نماید.

این دستگاه به دلیل سایز کوچک و وزن سبکی که دارد قابل حمل می‌باشد و می‌توان به راحتی در هر جایی آن را همراه خود داشت.

دستگاه FEELLE به دلیل داشتن 4 سری پنل خورشیدی، می‌تواند 4 تا 5 مرتبه سریع‌تر از مدل‌های معمولی که شارژ شدن آن‌ها 25 الی 30 ساعت طول می‌کشد، به ذخیره‌ی شارژ بپردازد. همچنین دارای دو پورت USB بوده و می‌تواند به طور همزمان به شارژ دو دستگاه دیجیتالی بپردازد.

جریان خروجی از این پورت‌ها 1 و 2.1 آمپر است. قیمت این دستگاه حدود 55 دلار است.

پاور بانک خورشیدی WOOYHN

پاور بانک خورشیدی WOOYHN، دارای باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 24000 میلی آمپر ساعتی است.

دستگاه WOOYHN دارای سه پورت USB بوده و می‌توانید شارژ آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

قیمت این دستگاه حدود 50 دلار است.

خرید پاور بانک خورشیدی

نکته ای که در مورد خرید پاور بانک خورشیدی باید در نظر داشت این است که پاور بانک، مختص گوشی خاصی نیست و تنها باید در نحوه استفاده از آن دقت شود تا عمر باطری گوشی و نیز پاور بانک کم نشود.

در هنگام خرید و اتصال گوشی موبایل به شارژر همراه خورشیدی به تناسب آمپر گوشی‌تان با آمپر پورت خروجی پاوربانک توجه داشته باشید تا طول عمر باتری گوشی کاهش پیدا نکند.

با خرید پاور بانک خورشیدی سولار، پاور بانکی بی نظیر دارای صفحه ال ای دی و قابلیت شارژ توسط نور خورشید؛ دیگر نگران تمام شدن شارژ گوشی و تبلت خود نباشید. حتی نگران تمام شدن شارژ پاور بانک هم نباشید چون با قرار گرفتن زیر نور خورشید براحتی شارژ می‌شود.

بطور کلی با استفاده از پاور بانک، عمر باتری های لیتیوم‌یون را می‌توان افزایش داد و این مطلب با در نظر گرفتن موارد زیر بیشتر به چشم می‌آید.

اگر باتری موبایل شما خراب شود و شما مجبور به تعویض باتری موبایل شوید به دلیل کم کیفیت بودن باتری‌های موجود در بازار در آینده کوتاهی شما مجبور به تعویض موبایلتان خواهید شد.

تبلت‌ها و همچنین بعضی از موبایل‌های جدید قابلیت تعویض باتری را ندارند و در صورت خراب شدن باطری ، تبلت یا موبایل باید تعویض شود لذا پاور بانک می‌تواند گزینه اقتصادی خوبی برای کاربران باشد.

و در اینجا مزیت استفاده از پاور بانک خورشیدی، وجود گزینه اضافی پنل خورشیدی می‌باشد که راه حل مناسبی برای شارژ موبایل ها به حساب می آید.

تاکید می‌شود پاور بانک خورشیدی هم با برق شهر و هم با نور خورشید شارژ می‌گردد.

برای خرید پاور بانک خورشیدی ، مشخصات و قیمت محصولات این بخش را بررسی نموده و بر اساس بودجه در نظر گرفته شده و نیازتان محصولی مناسب را انتخاب و با افزودن به سبد خرید و اقدام به تسویه حساب از بالای سایت و ورود اطلاعات کامل فرآیند خریدتان را کامل نمایید تا محصول خریداری شده در اسرع وقت برای شما ارسال گردد.

قیمت پاور بانک خورشیدی

پاور بانک خورشیدی در قیمت‌های متفاوتی به بازار عرضه شده است. بسته به ظرفیت باتری و تعداد پنل‌های خورشیدی تعبیه شده در دستگاه‌های مختلف، قیمت پاور بانک خورشیدی متفاوت است.

به طور کلی می‌توان گفت هر چه تعدا پنل‌های خورشیدی کمتر باشد پاور بانک خورشیدی ارزان خواهد بود. بنابراین بسته به نیاز شما می‌توان قیمت متفاوتی از پاور بانک خورشیدی را ارایه داد.

لینک‌های مفید

انرژی بادی | توربین بادی | شارژ کنترلر خورشیدی | آبگرمکن خورشیدی

پاوربانک و مودم همراه 4G | پاوربانک مودم دار | مودم پاوربانک دار

دوربین نظارتی | دوربین مدار بسته | دوربین ورزشی | دوربین بیسیم

دوربین وای فای | دوربین جاسوسی | دوربین لامپی

چاپگرهای صنعتی | جت پرینتر هیتاچی | قفل الکترونیکی دستگیره دیجیتال



هیچ کالای در این دسته بندی وجود ندارد.