سبد خرید شما خالی است!

وایرلس Wireless : مودم وایرلس چیست ؟ خرید اینترنتی انواع مودم وایرلس بیسیم و قیمت مودم وایرلس به همراه راهنمای خرید بهترین مودم وایرلس بی سیم

برای مشاهده محصولات ، دریافت راهنمایی و بررسی انواع مودم وایرلس به انتهای صفحه مراجعه کنید.


لیستشبکه
نمایش:
مرتب کردن بر اساس:

وایرلس (Wireless) یک روش ارتباطی بدون سیم یا بی سیم است که در آن از کابل، رسانای فلزی و یا رسانای غیر فلزی برای ارتباطات استفاده نمی‌شود. از روش ارتباطات وایرلس برای انتقال داده یا انرژی استفاده می‌شود. در تجهیزات وایرلس از امواج رادیویی، امواج الکترومغناطیسی، امواج صوتی و امواج نوری برای ارتباطات بی سیم استفاده می‌گردد. مودم وایرلس یکی از این تجهیزات است که از سیگنالینگ داده مبتنی بر امواج رادیویی برای ارتباطات دیجیتالی و تبادل داده استفاده می‌کند. در این بخش به اینکه وایرلس چیست و مودم وایرلس چیست پرداخته می‌شود و پس از راهنمای خرید بهترین مودم وایرلس بی سیم از بهترین مارک مودم وایرلس با برد بالا در اختیار شما قرار می‌گیرد. برای مشاهده قیمت مودم وایرلس و خرید اینترنتی انواع مودم وایرلس بیسیم ارزان خانگی کافیست به محصولات ارایه شده در همین بخش مراجعه فرمایید. همچنین مباحثی از قبیل اینکه تفاوت وایرلس با وای فای چیست و روش های دسترسی به اینترنت وایرلس کدامند از سایر مطالبی هستند که در این بخش برای شما در نظر گرفته ایم.

وایرلس | قیمت وایرلس و خرید انواع وایرلس

مودم وایرلس و شبکه وایرلس

همانگونه که اشاره شد مودم وایرلس یکی از انواع مودم است که از تکنولوژی وایرلس برای اشتراک اینترنت وایرلس استفاده می‌کند. مودم های وایرلس که گاهی اوقات با نام مودم بی سیم هم شناخته می‌شوند دسته‌ای از انواع مودم ADSL و مودم سیم کارت خور هستند که اینترنت ADSL یا اینترنت 4G یا هر نوع اینترنت دیگری را با استفاده از آنتن وایرلس داخلی یا آنتن وایرلس بیرونی به صورت بی سیم و بر روی بستر شبکه وای فای با سایر دستگاه‌ها به اشتراک می‌گذارند.

با توجه به این توضیحات، به تمامی انواع مودم ای دی اس ال یا مودم 4G یا مودم 3G یا مودم LTE که بتوانند از طریق وای فای اینترنت دریافتی خود را به اشتراک بگذارند، مودم وایرلس یا مودم بی سیم گفته می‌شود.

سئوالی که پیش می‌آید این است که تفاوت وایرلس با وای فای چیست ؟ جواب این سئوال بر اساس مطالب بالا بسیار ساده خواهد بود. وایرلس یک روش کلی برای ارتباطات و انتقال داده ، انرژی و برق است ، در حالیکه وای فای یک فن آوری یا استاندارد برای شبکه وایرلس یا شبکه بی سیم کامپیوتری است که با استفاده از این فن آوری امکان تبادل داده بدون سیم و با استفاده از امواج رادیویی فراهم شده است.

وایرلس چیست

اصلاح وایرلس معادل کلمه انگلیسی Wireless ، به معنی بدون سیم است.

از سیستم‌های وایرلس برای انتقال ، تبادل و ارتباطات بی سیم استفاده می‌شود.

در گذشته از انواع کابل و سیم برای ایجاد ارتباط بین دو طرف جهت تبادل یا انتقال داده و اطلاعات (از قبیل صوت و ویدیوی آنالوگ یا صوت، ویدیو و داده دیجیتال) و همچنین انرژی برق استفاده می‌شد.

در اوایل قرن بیستم در سینما، رادیو و تلویزیون از کابل برای انتقال صوت و تصویر آنالوگ استفاده می‌شد.

در اواسط این قرن و با گسترده شدن دانش بشر در مورد امواج رادیوی و امواج الکترومغناطیسی و ورود تجهیزات تولید، ارسال و دریافت امواج رادیویی، تجهیزات بیسیم نظامی و پس از آن شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی به طور گسترده به استفاده از این امواج برای ارتباطات بی سیم و پخش گسترده برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی در مناطق مرزی و در شهرها و روستاها روی آوردند. اینها اولین سیستم‌هایی بودند که از ارتباطات وایرلس استفاده می‌کردند.

از اواسط قرن بیستم و با ظهور سیستم‌های کامپیوتری، شبکه‌های مخابراتی بیسیم آنالوگ، ماهواره‌های نظامی و ماهواره‌های ارتباطی و تلویزیونی، و در اواخر همین قرن، با ظهور شبکه‌های کامپیوتری، شبکه اینترنت و نهایتا شبکه‌های مخابراتی دیجیتال، استفاده از طیف گسترده‌ای از امواج الکترومغناطیسی (شامل مادون قرمز، امواج رادیویی و امواج ماکروویو) برای ارتباطات داده ای آنالوگ و دیجیتال رواج یافت.

ریموت کنترل تلویزیون، ریموت دزدگیر خودرو، دستگاه‌ها و شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، و تلفن‌های همراه دستگاه‌ها و سیستم‌هایی هستند که از ارتباطات وایرلس استفاده می‌کنند. اما امروزه بیشترین جاییکه با اصطلاح وایرلس مواجه هستیم در بحث شبکه‌های وایرلس و دسترسی به اینترنت وایرلس می‌باشد که در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.

تا سال 2010 از وایرلس تنها برای ارتباطات و تبادل داده (از نوع آنالوگ یا دیجیتال) استفاده می‌شد. اما در سال‌ها اخیر تجهیزاتی به بازار ارایه شده اند که از سیستم‌های وایرلس برای انتقال انرژی برق استفاده می‌کنند. در کاربردهای خانگی، از این تجهیزات با نام شارژر وایرلس یاد می‌شود.

شارژر وایرلس چیست

در حال حاضر از شارژر وایرلس یا شارژر بی سیم در منازل بیشتر برای شارژ کردن باتری تلفن‌های همراه به صورت بیسیم استفاده می‌شود.

شارژرهای وایرلس با استفاده از سیم پیچ های مخصوص امواج مغناطیسی برد کوتاه ولی قدرتمند تولید می‌کنند که این امواج توسط بردهای الکترونیکی مخصوص درون موبایل‌های با قابلیت شارژ وایرلس دریافت شده و به جریان الکتریکی تبدیل شده و نهایتا شارژ شدن باتری تلفن همراه را به همراه خواهند داشت.

به بحث شارژر وایرلس و شارژر بی سیم در بخش مربوط به این شارژرها پرداخته شده است.

شبکه وایرلس چیست و نحوه ایجاد شبکه بی سیم کامپیوتری

شبکه وایرلس (Wireless Network) یا شبکه بی سیم یکی از انواع شبکه‌های کامپیوتری است که در آن ارتباطات بین نودهای شبکه (اعضای شبکه) به صورت وایرلس و بدون سیم برقرار می‌گردد.

شبکه‌های وایرلس یا شبکه‌های کامپیوتری بی سیم دارای انواع مختلفی می‌باشند.

برخی از انواع شبکه وایرلس عبارتند از:

شبکه محلی بی سیم (WLAN - Wireless LAN)

شبکه سنسورهای بیسیم (WSN - Wireless Sensor Network)

شبکه ادهاک (Wireless ad hoc network)

وایمکس (WiMAX)

شبکه‌های سلولی یا شبکه‌های مخابراتی رادیویی (Cellular Networks)

از بین این شبکه‌های بی سیم کامپیوتری تنها شبکه‌های محلی بیسیم هستند که به صورت خانگی و اداری ایجاد شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. بقیه این شبکه‌ها توسط سازمان‌ها و یا شرکت‌های بزرگ و برای مقاصد تجاری، تحقیقاتی و یا نظامی ایجاد می‌گردند.

با این توضیحات، در بین عامه مردم وایرلس یا شبکه وایرلس یا شبکه بی سیم به شبکه‌های محلی بی سیم اطلاق می‌گردد و از این شبکه‌ها با نام وای فای یاد می‌شود.

یک شبکه بیسیم حداقل از دو دستگاه با قابلیت ارتباط وایرلس تشکیل می‌گردد. با این وجود در اکثر موارد شبکه وایرلس ، شبکه‌ای متشکل از حداقل یک نقطه دسترسی وایرلس و تعدادی دستگاه وایرلس می‌باشد.

نقطه دسترسی وایرلس (Wireless Access Point) دستگاهی است که به صورت متمرکز قابلیت اتصال دستگاه‌های وایرلس متصل به خودش را به یکدیگر ایجاد می‌کند.

مودم وایرلس می‌تواند یک نقطه دسترسی وایرلس باشد.

 

وایرلس | مودم وایرلس چیست و قیمت انواع مودم وایرلس بی سیم

مودم وایرلس چیست

مودم وایرلس چیست ؟ مودم وایرلس Wireless Modem به هر نوع مودمی گفته می‌شود که دارای اکسس پوینت وایرلس است و اینترنت دریافتی خود را از طریق وایرلس با سایر تجهیزات به اشتراک می‌گذارد.

مودم دستگاهی برای دریافت اینترنت از خطوط مخابراتی می‌باشد.

مودم‌ها دارای انواع مختلفی هستند.

امروزه دو نوع اصلی از مودم‌ها در بازار موجود است.

مودم ADSL نوع اول این دستگاه‌ها می‌باشد و با اتصال به خطوط تلفن ثابت قادر به دریافت و اشتراک اینترنت ADSL است.

نوع دوم، انواع مودم سیمکارتی می‌باشند. مودم‌های سیم کارت خور در انواع مختلف با سیستم‌های قابل پشتیبانی متنوع (انواع مودم 4G و انواع مودم 3G و غیره) در بازار ارایه می‌شوند.

به هر کدام از این مودم‌ها که بتواند در حالت اکسس پوینت مود قرار بگیرند مودم وایرلس یا مودم روتر وایرلس گفته می‌شود.

دلیل اینکه به مودم‌های وایرلس ، مودم روتر هم گفته می‌شود این است که این مودم‌ها دارای سیستم روتینگ یا مسیریابی شبکه‌ای هم می‌باشند. مسیریابی در این مودم‌ها بین دو شبکه داخلی و شبکه اینترنت صورت می‌پذیرد. بدین معنی که اگر آدرس آی پی بسته‌های ارسالی آدرس یکی از اعضای شبکه داخلی (شبکه محلی بیسیم WLAN یا شبکه محلی باسیم LAN (در مودم‌های وایرلس با چندین پورت شبکه RJ45)) باشد، این بسته‌ها توسط الگوریتم مسیریابی مودم به مقصد بسته در شبکه داخلی ارسال می‌گردند، در غیر اینصورت بسته متعلق به شبکه بیرونی (شبکه اینترنت) می‌باشد و باید به سمت شبکه WAN - Wide Area Network (شبکه اینترنت) مسیریابی و ارسال شوند.

انواع مودم وایرلس

مودم‌های وایرلس دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه به برخی از این انواع می‌پردازیم.

مودم وایرلس ADSL

مودم وایرلس ADSL نوعی مودم ADSL است که دارای قابلیت وایرلس می‌باشد.

این دستگاه‌ها به عنوان یک مسیریاب شبکه عمل می‌کنند و ما بین شبکه وایرلس محلی و شبکه اینترنت به عملیات روتینگ می‌پردازند.

مودم‌های وایرلس دارای یک، دو، سه، و یا چهار آنتن وایرلس برای ایجاد شبکه وایرلس محلی می‌باشند.

مودم وایرلس سیم کارت خور

مودم وایرلس سیم کارت خور نوعی مودم سیم کارت خور است که دارای قابلیت وایرلس می‌باشد.

این دستگاه‌ها همانند نوع ADSL خود ، به عنوان یک مسیریاب شبکه عمل می‌کنند و ما بین شبکه وایرلس محلی و شبکه اینترنت به عملیات روتینگ می‌پردازند.

تفاوت این دو نوع دستگاه اول در منبع اینترنت آنها است (اینترنت ADSL در برابر اینترنت سیمکارتی). تفاوت بعدی آنها در برد وایرلس و تعداد دستگاه‌های قابل اتصال به وایرلس دستگاه می‌باشد. برد وایرلس مودم‌های ADSL معمولا بلندتر از برد وایرلس مودم‌های سیمکارتی است. تعداد دستگاه‌های قابل اتصال به مودم‌های وایرلس دار سیمکارتی معمولا محدود بوده و بسیار کمتر از نوع ADSL می‌باشد.

مودم وایرلس تک آنتن؛ دو ، سه ، و چهار آنتن

مودم‌های وایرلس مختلفی در بازار موجود می‌باشند. برخی از آنها دارای آنتن وایرلس داخلی هستند و به عنوان وایرلس برد کوتاه مورد استفاده هستند، بقیه مدل‌ها دارای آنتن Wireless خارجی یا بیرونی برای تقویت برد وایرلس می‌باشند. با استفاده از این آنتن‌های وایرلس برد بلند یا برد بالا قابلیت اتصال دستگاه‌های بیشتر، از فواصل دورتر فراهم می‌آید.

بیشتر انواع مودم وایرلس خانگی دارای یک آنتن هستند و به عنوان مودم تک آنتن شناخته می‌شوند. البته مدل‌های دو آنتن، سه آنتن، چهار آنتن و حتی بیشتر هم در بازار موجود هستند که قالبا در ادارات، شرکت‌ها و سازمان‌ها کاربرد دارند.

نکته بسیار مهم در برد وایرلس امکان هک وایرلس از راه دور می‌باشد. هر چقدر برد وایرلس بلندتر باشد و از آنتن‌های وایرلس برد بالا بهرهمند باشد امنیت آن کاهش پیدا خواهد کرد. دلیل این امر امکان دسترسی ساده افراد غیر مجاز به وایرلس شما از راه دور می‌باشد. از اینرو احتمال هک وایرلس شما بالاتر خواهد بود.

از اینرو برای پیشگیری از هک وایرلس علاوه بر استفاده از راهکارهای امنیتی از قبیل مک فیلترینگ (MAC Filtering) ، بهتر است از وایرلس هایی استفاده کنید که برد آن در حد محدود منزل یا محیط کار شما باشد و امکان دسترسی به آن در فواصل دورتر نباشد.

البته در برخی از انواع مودم وایرلس امکان کانفیگ برد وایرلس و تنظیم قدرت آن وجود دارد.

مودم وایرلس با پورت LAN

مودم وایرلس با پورت لن به مودم‌هایی گفته می‌شود که علاوه بر قابلیت اکسس پوینت وایرلس برای اتصال دستگاه‌ها به صورت بی سیم، دستگاه دارای پورت LAN جهت اتصال با کابل شبکه هم می‌باشد.

انواع تک پورت، چهار پورت و هشت پورت از رایج ترین انواع مودم وایرلس با پورت LAN می‌باشند.

قیمت مودم وایرلس

قیمت مودم وایرلس در سال 1396 بسیار مناسب بود و تقریبا تمامی افراد قادر به خرید مودم وایرلس خانگی ارزان برای خود بودند، قیمت وایرلس در این سال از حدود 50 هزار تومان شروع و نهایتا به 300 هزار تومان نمی‌رسید.

متاسفانه افت ارزش ریال و افزایش شدید قیمت دلار در سال 1397 از یک طرف و وارداتی بودن تمامی وایرلس های موجود در بازار ایران از طرف دیگر، افزایش شدید قیمت انواع مودم وایرلس را به همراه داشته است.

در اواخر تابستان 1397 قیمت ارزان ترین مودم وایرلس خانگی به بیش از 200 هزار تومان رسیده است و متاسفانه این افزایش قیمت همچنان ادامه دارد.

از اینرو در هنگام خریدتان به قیمت‌های لحظه‌ای موجود در سایت توجه فرمایید و قبل از اقدام به خرید اینترنتی مودم وایرلس از طریق تماس تلفنی از قیمت‌های به روز مطلع شوید.

با توجه به راهنمای خرید مودم وایرلس که در بالا در اختیار شما قرار دادیم و با توجه به قیمت‌های درج شده برای محصولات، بهترین مودم وایرلس را برای کاربری خود انتخاب نموده و به صورت اینترنتی اقدام به خرید نمایید تا در اسرع وقت محصول خریداری شده برای شما ارسال گردد. ارسال کالا در تهران با پیک و برای سایر شهرستان‌ها با پست پیشتاز صورت می‌پذیرد. تحویل کالا در تهران در چندین ساعت و برای شهرستان‌ها 1 الی 2 روز کاری طول می‌کشد.

آموزش کار با انواع مودم Wireless

آموزش اتصال، کانفیگ، هک و برنامه ریزی انواع مودم وایرلس را در بخش آموزش های تخصصی ما جستجو نمایید.

لینک‌های مفید

فروشگاه اینترنتی | دوربین نظارتی | دوربین مدار بسته | دوربین تحت شبکه | دوربین ورزشی | کوچکترین دوربین مخفی جاسوسی | دوربین بیسیم | دوربین وایرلس | وای فای کمرا | دوربین سیم کارت خور | دوربین سیم کارتی | دوربین مداربسته سیم کارت خور | دوربین اتاق کودک | دوربین لامپی | دوربین خودرو | دوربین رم خور | دوربین مداربسته رم خور | برق اضطراری | باتری | پنل خورشیدی | شارژر خورشیدی | یو پی اس | پاور بانک | پاور بانک خورشیدی | پاور بانک و مودم همراه 4G | شارژ کنترلر خورشیدی | آبگرمکن خورشیدی

گیت حضور و غیاب | گیت شیشه ای | سیستم کنترل تردد | دستگیره الکترونیکی | دستگیره دیجیتال | قفل الکترونیکی | قفل دیجیتال | دستگاه اکسس کنترل | ردیاب و مکان یاب | دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی | تجهیزات شبکه | شبکه‌های مخابراتی | شبکه وایرلس | آنتن وایرلس | مودم سیم کارتی | دانگل 4G | مودم 5G | مودم همراه | مودم جیبی | مودم پرتابل | مودم USB | مودم یو اس بی | دانگل وای فای | پورت USB | مودم WiFi | مودم وای فای | وای فای | آنتن وای فای | شبکه وای فای | اکسس پوینتهات اسپات وای فای

مودم ایسوس | مودم دی لینک | مودم تندا | مودم تی پی لینک | مودم ZTE | مودم زاکسل | مودم ایرانسل | مودم همراه اول | مودم رایتل | اینترنت همراه | مودم قابل حمل | دانگل سیم کارت خور